Oltra, sobre l'acte amb Díaz i Colau: "Simplement ens escoltarem. El que vinga després no ho sé"

La Vicepresidenta i líder de Compromís destaca la importància d'obrir debats basats en idees plurals i "lideratges femenins molt potents".

Guardar

La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra i la vicepresidenta segona del Govern , Yolanda Díaz, durant una reunió, en la seu de la Vicepresidència, al Palau dels Catalá de Valeriola, el 13 de setembre de 2021
La vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra i la vicepresidenta segona del Govern , Yolanda Díaz, durant una reunió, en la seu de la Vicepresidència, al Palau dels Catalá de Valeriola, el 13 de setembre de 2021

La vicepresidenta de la Generalitat i líder de Compromís, Mónica Oltra, ha defensat que l'acte que compartirà a València amb la vicepresidenta del Govern Yolanda Díaz i amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, servirà per a parlar tranquil·lament en un temps en el qual la política necessita "serenitat", a més de destacar-les com a exemples de "lideratges femenins potents".

"Simplement ens asseurem i escoltarem, parlar d'idees, eixa és la qüestió. El que vinga després no ho sé, però l'ànim no és eixe: és escoltar", ha resolt abans d'inaugurar un curs al costat de l'alcalde de València, Joan Ribó, sobre l'acte del seu partit --Iniciativa, integrat en Compromís-- que reunirà a les tres dirigents abans de cap d'any.

Oltra, després de remarcar que ella també està convidada i no organitza res perquè no forma part de la direcció d'Iniciativa, ha explicat que s'ha triat a Díaz i Colau perquè representen "lideratges femenins rellevants" en diferents territoris i àrees de gestió que tenen actualment "projecció i solvència".

Al seu judici, l'espai d'Unidas Podemos estarà "representat" en la trobada, remarcant que "no va de sigles, sinó d'aparcar la sigla i parlar d'idees". Ha explicat a més que l'acte s'emmarca dins del procés congressual d'Iniciativa, en unes jornades sota el lema 'Escoltem'.

NI "ZASCAS" NI TUITS

Es tracta, ha puntualitzat la també consellera d'Igualtat, d'obrir debats basats en idees plurals i "lideratges femenins molt potents que estan canviant les dialèctiques", ja que creu que la política es basa ara massa en "els 'zascas', els 140 caràcters o la pressa" quan necessita "un temps d'explicació, maduració i serenitat". "Simplement és parar una mica, parlar tranquil·lament i escoltar-nos", ha insistit.

També ha afirmat que li "alegra molt" que l'acte genere tanta interés perquè "està molt bé que la gent vulga escoltar debats serens d'idees polítiques aquestes per dones: Si hi ha expectació és que el món va bé".

Sobre si veu recel en Més Compromís (antic Bloc), Oltra ha assegurat que no li ha arribat "res d'això de ningú, de cap dirigent destacat". "Al contrari, estan òbviament en comunió amb la necessitat de fer debats polítics serens", ha rebatut.

Arxivat a:

Destacats