Oltra, "absolutament convençuda" que haurà pressupostos abans de finalització d'any: "L'important és el què, no el quan"

Guardar

Consellers durant el Ple del Consell de la Generalitat Valenciana
Consellers durant el Ple del Consell de la Generalitat Valenciana

La vicepresidenta portaveu de la Generalitat, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que està "absolutament convençuda" que els pressupostos autonòmics per a 2022 s'aprovaran abans de cap d'any i no serà necessari prorrogar els comptes actuals.

En roda de premsa després del ple del Consell, una compareixença en la qual hauria d'haver presentat els pressupostos segons el calendari habitual, Oltra ha justificat el retard per la "complexitat" d'incorporar els fons europeus de reconstrucció i ha defensat que "l'important és el què, no el quan".

"L'èxit serà tindre el millor pressupost per als valencians", ha recalcat la també consellera d'Igualtat i líder de Compromís, per a garantir que la comissió interna negociadora que integren els altres dos partits del Botànic (PSPV i Unides Podem) treballa "sense pausa".

És més, ha volgut deixar clar que "no és que haja passat res", sinó que els pressupostos "no estan encara". "Quan estiguen els números, s'aprovaran", ha insistit a preguntes dels periodistes sobre la possibilitat que es presentaren aquest diumenge 31 durant el pont de Tots els Sants.

Destacats