Mundina (PP) adverteix que el govern de Ribó i PSPV redueix 3 M€ la inversió del Cicle Integral de l'Aigua per a 2022

Guardar

El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València Carlos Mundina
El regidor del Grup Popular a l'Ajuntament de València Carlos Mundina

El regidor del Grup Municipal Popular, Carlos Mundina, ha advertit hui que el govern municipal de Ribó i PSPV han disminuït en 3 milions d'euros les inversions destinades al Cicle Integral de l'Aigua per a l'any 2022.

"Analitzant la destinació de les partides previstes per a l'any vinent, veiem que no es contempla cap partida d'inversió per a millorar la xarxa de clavegueram de la ciutat" ha afirmat Mundina qui ha alertat que la partida destinada a "reposició d'infraestructures i béns destinats al funcionament operatiu de servei. Execució d'obres de clavegueram en els diferents barris de la ciutat", dotada en 2021, amb 2,7 M€, desapareix en el projecte de pressupost de l'Ajuntament de València per a 2022.

"Des del PP no entenem que amb un pressupost "expansiu", que supera per primera vegada els 1.000 M€ i amb un increment respecte al pressupost del present exercici superior als 96 M€, es reduïsca les inversions en una delegació prioritària, eliminant fins i tot una partida essencial per a millorar la qualitat de les infraestructures hidràuliques de la nostra ciutat, unes inversions que reverteixen directament en la millora de la qualitat de vida dels valencians" ha assenyalat.

Per això, el PP ha presentat una moció per a la Comissió d'Ecologia Urbana exigint que s'incremente el pressupost destinat a inversions en el Cicle Integral de l'Aigua per al pròxim exercici 2022, com a mínim, fins a igualar el pressupost destinat al llarg del present exercici i en particular es dote una nova partida per a inversions en la xarxa de clavegueram de la ciutat de València.

"Considerem que les inversions en la xarxa de sanejament de València són prioritàries i necessàries, per a evitar inundacions i col·lapses de clavegueram, davant els episodis de fortes pluges" ha afirmat Mundina.

Arxivat a:

Destacats