Morera adverteix que l'"operació eixida" de Madrid a la Comunitat Valenciana "pot ser antològica"

Guardar

Morera
Morera

El president de Les Corts Valencianes, Enric Morera, ha advertit que "l'operació eixida des de Madrid cap a 'provincias' i 'Levante' aquesta vesprada pot ser antològica" en el seu compte de Twitter, en la qual ha compartit una notícia sobre el tancament de Madrid.

La Comunitat de Madrid té fins a aquest divendres a la nit per a aplicar en la capital i altres nou municipis les noves restriccions a la mobilitat per a frenar la pandèmia del Covid-19 que es van aprovar en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS), després que el Govern li notificara aquest dimecres a la nit l'ordre que conté eixes noves mesures, d'"obligat compliment".

Eixa ordre també contempla la possibilitat que les comunitats presenten un recurs contenciós-administratiu davant la Sala contenciosa administrativa de l'Audiència Nacional en el termini de dos mesos des de la seua notificació.

La presidenta regional, Isabel Díaz Ayuso, ja va avançar que malgrat que acatava l'ordre presentarien aquest recurs, com així ha ocorregut aquest mateix divendres, demanant també mesures cautelars.

Arxivat a:

Destacats