Mompó: "Sánchez, Puig i Ribó no donen per a més"

Guardar

El president provincial del PP de València, Vicente Mompó, durant la Convenció Nacional del PP
El president provincial del PP de València, Vicente Mompó, durant la Convenció Nacional del PP

El president provincial del PP de València, Vicente Mompó, ha assegurat que el PP "retornarà a la Comunitat Valenciana al lloc que es mereix" perquè "els governs de Sánchez, Puig i Ribó no donen per a més". "Els valencians estem patint set anys de desgovern, desatenció, enfrontaments entre socis de govern i desafecció", ha criticat.

Mompó, que ha participat aquest diumenge en la clausura de la Convenció Nacional del PP en la Plaça de Bous de València, ha censurat la "lluita interna pel poder entre PSOE, Compromís i Podemos" i ha alertat de l'existència d'"una infinitat de problemes que no tenen polítiques efectives per a revertir-los".

Per això, ha assegurat que quan el PP "recupere el govern" de les institucions "solucionarà l'infrafinançament que patim els valencians, el dur moment que travessa l'agricultura amb plagues com la del 'cotonet' i acabarem infraestructures clau per a la Comunitat com el Corredor Mediterrani".

El líder provincial ha agraït al president nacional del partit, Pablo Casado, i al secretari general, Teodoro García Egea, que "hagen apostat per València per a clausurar una convenció on el PP ha escoltat a la societat civil de tots els racons d'Espanya i ha oferit les solucions als reptes que té el nostre país". Igualment, ha reivindicat l'"orgull" de poder treballar amb Carlos Mazón.

En la seua intervenció, Vicente Mompó ha arremés contra el 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, a qui ha retret que "s'agenolle davant els independentistes catalans i que parle de la 'Commonwealth' perquè no s'atreveix a dir 'Països Catalans". "Sigues valent, Ximo, i dis-ho", li ha etzibat.

Enfront d'això, Mompó ha augurat que el PP "va a guanyar les pròximes eleccions i defensarà la nostra llengua, les nostres tradicions i els nostres senyals d'identitat perquè estem orgullosos de ser valencians". "Els valencians som el dic de contenció dels qui volen trencar Espanya", ha advertit.

En aquest sentit, ha demanat al president nacional, Pablo Casado, que "defense la unitat d'Espanya i que no negocie com fa Sánchez amb terroristes ni amb comunistes tranuitar". "Estem ací per a defensar els interessos dels valencians per sobre dels interessos del partit i això sigues que ho vas a defensar perquè t'he sentit moltes vegades parlar-ho amb Carlos Mazón", ha expressat.

Mompó ha insistit que el PP "ha de guanyar les eleccions perquè els espanyols i els valencians ens necessiten" i ha denunciat que a la Comunitat "hem d'aguantar a un president que només treballa per al seu germà". "No ajuda als autònoms i a les empreses perquè ni sap ni té ganes, està asfixiant als qui no poden obrir el negoci i per darrere ajuda als 'moniatos' que estan xuplant del pot", ha agregat.

"INDECÈNCIA" D'OLTRA

També ha lamentat que el Consell "deia que venien a salvar persones, però han permés que una menor que va patir abusos sexuals pel qual llavors era marit de Mónica Oltra fóra emmanillada a declarar". "On estan les samarretes? No tens vergonya ni decència", li ha enlletgit a Oltra.

Així, Mompó ha posat en valor que el PP és "l'únic que pot convertir València i la Comunitat en l'aparador mundial" i ha subratllat que la seua formació és "l'única que pot convertir a València en una ciutat d'esdeveniments esportius i culturals de primer nivell, en una terra moderna i oberta al món". "La València que Rita Barberá va somiar i que nosaltres gaudim i que, sens dubte, amb María José Catalá tornarà a brillar", ha finalitzat.

Arxivat a:

Destacats