Merino a Puig: “Si vol ser el president de tots els valencians, cesse a Oltra immediatament”

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts Valencianes, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts Valencianes, Ruth Merino

 La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Ruth Merino, ha advertit a Ximo Puig que “si vol, de veritat, ser el president de tots els valencians, ha de demostrar-lo cessant a Mónica Oltra immediatament”.

“El fet que la Fiscalia també veja indicis per a imputar a Oltra ve a enfortir el que Ciutadans porta demanant des de fa mesos, hauria d'haver dimitit o Puig l'hauria d'haver cessat per la seua falta d'exemplaritat i per les sospites sobre les seues actuacions”, ha esgrimit.

Per a Merino, “Oltra porta mesos aferrant-se a la seua cadira, però és una vergonya per a tots els valencians que continue ocupant un càrrec tan important com és el de vicepresidenta de la Generalitat”.

En la mateixa línia, ha defensat, “la senyora Oltra, com la corrupció d'uns i d'uns altres, també fa mal a les institucions perquè, malgrat que encara no estiga imputada, està perseguida en certa manera per la justícia des de fa ja temps”. Per això, ha destacat, “Puig ha de triar si està amb la dignitat i les víctimes o està amb una vicepresidenta perseguida per la justícia”.

Arxivat a:

Destacats