Merino: "No valen més excuses, necessitem un finançament just i equitatiu"

La síndica de Ciutadans fa una crida a la societat civil per a participar en les manifestacions pel finançament del 20 de novembre

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts valencianes, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts valencianes, Ruth Merino

No valen més excuses, necessitem un sistema de finançament just, equitatiu i transparent". Així s'ha pronunciat la síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino, durant la roda de premsa de la Plataforma per un Finançament Just, en la qual ha considerat que "la manifestació del dissabte 20 de novembre és molt important per a reivindicar el benestar i la igualtat dels valencians".

Sobre aquest tema, ha assenyalat que s'ha fet un pas més amb la reivindicació, ja que és un problema reconegut per tots i que està en l'agenda política, però ha lamentat que encara queda un pas per donar, "el més important", que és el d'"asseure's a treballar i a arribar a un acord".

"Els valencians no volem ser menys. Hi ha hagut ja moltes excuses per a no reformar el sistema i la pandèmia ha posat en evidència les mancances de molts serveis socials, que depenen del sistema de finançament", ha afegit Merino, al mateix temps que ha reivindicat "la igualtat" entre tots els espanyols, independentment d'on residisquen.

A més, la líder del grup parlamentari liberal ha rebutjat que els fons extraordinaris creats pel Govern siguen la solució a l'infrafinançament i ha considerat que "només són pegats que s'usen com a moneda de canvi per a comprar voluntats".

Arxivat a:

Destacats