Mazón veu a Puig i Oltra "preocupats per tapar les seues vergonyes": "Es van dir Botànic però mai van aparéixer les flors"

Guardar

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha considerat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, estan "més preocupats per tapar les seues vergonyes" davant un projecte de govern "esgotat". "Es van dir Botànic però mai van aparéixer les flors, es marceixen", ha ironitzat.

Mazón, que ha visitat aquest dissabte el municipi d'Elx (Alacant), on ha mantingut una trobada amb afiliats, ha afirmat, en declaracions als mitjans, que "tots els ciutadans de la Comunitat Valenciana" reclamen que el govern autonòmic "canvie ja", un executiu que, a més, al seu judici, està "paralitzat".

El dirigent 'popular' ha assenyalat que Puig i Oltra estan "esgotats" i "més pendents dels casos dels uns i els altres", per la qual cosa la Comunitat Valenciana, ha reivindicat, necessita "passar pàgina ja" perquè "el temps s'esgota".

Finalment, ha lamentat que el Botànic "es negue a abaixar impostos, fer costat als sectors productius i reconéixer el deute històric", algunes de les mesures que proposen els 'populars'.

Arxivat a:

Destacats