Mazón proposa a Puig presentar esmenes conjuntes als PGE per a millorar les inversions a la Comunitat

El President del PPCV envia una carta al President Puig sol·licitant una trobada urgent que servisca "per a unir esforços i pactar les esmenes que es presentaran als pressupostos generals"

Guardar

fotos cámara de comercio1
fotos cámara de comercio1

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha proposat hui al President Puig "unir esforços perquè els diputats i senadors de la Comunitat Valenciana presenten esmenes conjuntes a aquests pressupostos".

Aquest anunci ha sigut fet pel president del PPCV després de mantindre una trobada, juntament amb la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, amb representants de la Cambra de Comerç de Castelló i de l'Associació Espanyola de fabricants de taulells i paviments ceràmics (ASCER) per a presentar-los la reforma fiscal que ha dissenyat el Partit Popular.

Així, Carlos Mazón ha anunciat que hui ha dirigit una carta al President Puig per a sol·licitar-li una trobada urgent perquè es coordinen els nostres equips poder elaborar les possibles esmenes als pressupostos, així com tots els temes fonamentals que afecten la nostra Comunitat, especialment el tema del finançament autonòmic.

El president del PPCV ha denunciat que "aquesta setmana s'han presentat els pressupostos generals de l'estat per a l'any vinent que una vegada més situen a la Comunitat Valenciana per davall del pes de la nostra població. Ens posem a la seua disposició per a arreglar el menystinc de Sánchez. Hem de posar a la nostra terra per davant de les sigles i de qualsevol altra consideració".

"Si ja per si mateix tenim un greu dèficit pel sistema de finançament autonòmic, aquests pressupostos de Sánchez suposen un nou fre a la inversió i a la recuperació econòmica de la nostra regió", ha assenyalat Mazón

Així, el president del PPCV ha assegurat que "junts podem aconseguir que la Comunitat Valenciana aconseguisca els nivells d'inversió que mereixem per població i una inversió justa sense ànim de restar res a ningú. Hem de treballar tots junts per a millorar la situació i que la recuperació econòmica siga una realitat".

Per part seua, la presidenta del PPCS, Marta Barrachina, ha qualificat els pressupostos de Sánchez per a la província de Castelló com un "malson perquè ens situa a la cua en inversions, amb una reducció del 19%, sense cap obra nova i en la qual els castellonencs hauran de pagar més imposats".

Barrachina ha ressaltat que "la reforma fiscal del PPCV permetrà que els castellonencs s'estalvien 230 milions d'euros, dels quals 120 són directament de l'IRPF".

A més, Barrachina ha anunciat que "es recorrerà tota la província per a veure quines són les principals necessitats, que han sigut oblidades per Sánchez en els pressupostos, per a transformar-les en esmenes als pressupostos generals".

Aquesta revolució fiscal que prepara el PPCV per a la Comunitat Valenciana és la manera de despertar la nostra adormida ocupació i la nostra economia que tant d'impuls necessita en aquest moment. Així, el president del PPCV, ha afirmat que "estem en un moment molt important, ens estem jugant molt i cal posar-se a treballar en solucions i en alguna cosa que de veritat ajude a la gent".

Destacats