Mazón: "Els retards en el Corredor Mediterrani col·lapsen l'economia de la Comunitat Valenciana"

El president del PPCV assegura que "la falta d'iniciativa frena el creixement econòmic i la creació d'ocupació. Només suposa major càrrega fiscal per als ciutadans de la Comunitat"

Guardar

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Maria José Catalá, i el president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Maria José Catalá, i el president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha assegurat que "els retards en l'execució del Corredor Mediterrani són un greu problema per a la Comunitat Valenciana perquè generen el col·lapse de la nostra economia".

Així s'ha manifestat Carlos Mazón en una entrevista en el programa "El Intercafé" de Ràdio Intereconomía en la qual ha defensat la importància del Corredor Mediterrani perquè el nostre territori siga competitiu i ha manifestat el seu suport a l'acte que els empresaris valencians han organitzat hui a Madrid.

"Em sembla impresentable un retard que ja fa olor de desídia. Jo esperava que amb un ministre valencià de Foment durant tants anys alguna cosa anava a millorar la cosa. Per no solament no s'ha accelerat les obres, sinó que tot el contrari, més retards i baix nivell d'execució", ha matisat Mazón.

Carlos Mazón ha afirmat que "ja estem farts de promeses incomplides tant per part de Puig com per part de Sánchez perquè aqueixa falta de sensibilitat només porta conseqüències negatives a aquesta terra".

"Aquesta falta d'iniciativa frena el creixement econòmic i la creació de llocs de treball, que tan necessaris són aquests moments. Però és que a més, genera una major càrrega fiscal per a tots", ha denunciat Carlos Mazón.

En aquest sentit, el president del PPCV, ha lamentat que "rebem moltes visites de ministres del Govern de Sánchez que només porten males notícies per a la Comunitat Valenciana. Venen i ens diuen que no solucionaran el problema del finançament, venen a dir-nos que ens retallen l'aigua que necessiten els nostres regants. Doncs bé, és millor que Puig els diga que no vinguen perquè cada visita d'un ministre a aquesta terra ens sale molt car a tots els ciutadans".

"M'agradaria que el govern d'Espanya accelerarà aquesta infraestructura, tant en pressupost com en execució de l'obra. Està molt bé anar a donar suport a la reivindicació dels empresaris valencians, però cal fer un pas més i plantar-se davant Sánchez per a dir-li que aquesta infraestructura necessita un empenyiment important. I això és el que hauria de fer ja Puig. No sols val amb aplaudir", ha sentenciat Mazón.

Destacats