Mata: "La sol·licitud de Bonig per a convocar eleccions és la seua última ocurrència per a seguir destruint al PP"

Guardar

Mata_censura_rajoy
Mata_censura_rajoy

El sotssecretari del PSPV-PSOE, Manolo Mata, ha considerat hui que la sol·licitud de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, per a convocar eleccions és "la seua última ocurrència per a seguir destruint al PP". El també síndic socialista en Les Corts ha qualificat d'"extremadament curiós" que Bonig insistisca a reivindicar la potència de la llista més votada quan en el seu partit "hi ha hagut un autèntic pacte de perdedors entre el vellíssim PP de Pablo Casado amb el "viejuno" PP de Mª Dolors de Cospedal contra Soraya Saenz de Santamaria, que va ser l'autèntica guanyadora de les seues primàries".

"Els socialistes sempre governarem amb la gent, amb els partits que aposten per la gent" ha indicat Mata qui ha recordat que la prioritat del PSPV-PSOE "sempre serà corregir els desequilibris que està generant aquesta societat que és molt injusta, lluitant contra la precarietat, aspirant al fet que els drets a l'habitatge i al treball siguen consistents". El dirigent socialista ha recordat que "els endevins que creien que l'Acord del Botànic no anava durar res i que era una espècie d'anatema, ja són conscients que no hi ha ni un sol indicador econòmic, social, polític o institucional que haja empitjorat des que està el Govern de Ximo Puig".

Ara, després de tres anys del Consell del Botànic, "tenim una societat que acceleradament està acabant amb el tap en el qual s'havia convertit la Llei de Dependència amb el Partit Popular, estem rendibilitzant inversions absurdes com l'aeroport del iaio que passarà a ser un aeroport de tots, i que probablement comence a tenir un trànsit normalitzat, en el qual les grans infraestructures dissenyades pels governs socialistes, com l'AVE i el Corredor Mediterrani són realitats", ha assenyalat Mata.

En aquest context "qui s'obstine a parlar d'una Comunitat sinistra i fosca és que no ha conegut quina és la realitat dels últims anys" i ha assegurat que "la sintonia entre el Govern progressista de Madrid i el Govern de la Generalitat encapçalat per Ximo Puig donarà grans resultats". Així, ha conclòs que "hui no es donen les condicions per a convocar unes eleccions anticipades, però si Isabel Bonig insisteix a seguir destrueixen el seu partit, ha de continuar reivindicant-les".

Arxivat a:

Destacats