Mata: "Insinuar que el PSPV està al costat dels violents és tan absurd com dir que el PP tornarà a governar"

Guardar

mata
mata

El síndic del grup parlamentari socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha afirmat que "insinuar que el PSPV està al costat dels violents és tan absurd com dir que el PP tornarà a governar algun dia" i ha considerat de "molt mal gust" les "acusacions" dels 'populars' sobre les protestes en defensa del raper Pablo Hasél.

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat aquest dissabte que el president de la Generalitat, Ximo Puig, "es posa de perfil" davant els "fets violents ocorreguts en els últims dies" --en referència a les protestes en defensa de Hasél-- i ha lamentat que "no els condemne expressament" i "es pose al costat dels qui volen trencar la convivència i ataquen a la democràcia".

Sobre aquest tema, Mata ha defensat que el PSOE "és un partit de govern, lleial a la Constitució, a la democràcia i a qualsevol mecanisme que hi haja per a defensar-la". Per això, ha considerat que és de "molt mal gust" les "acusacions del PP" perquè el PSOE "és el partit de la convivència, de la democràcia i la llibertat".

"Insinuar que estem al costat dels violents és tan absurd com dir que el PP tornarà a governar algun dia", ha afirmat, al mateix temps que ha advertit que "per molt que vulguen", el PP "mai serà fonamental per a la definició territorial d'Espanya perquè hi ha territoris molt importants en els quals són quasi extraparlamentaris".

Mata ha subratllat que "fa falta un PP que no enverine els sentiments" i que "siga capaç d'aportar i d'entendre els problemes de la ciutadania i no d'ocultar-los". "Ara mateix són un cas perdut perquè ja no saben si vendre la seua seu o resignar-se al fet que hi haja altres forces polítiques que es facen amb el seu electorat", ha lamentat.

Per això, ha demanat al PP que "deixe de mentir" perquè "és clar que s'agarren a la bandera de la mentida, ja que és l'única manera de tindre una mica de protagonisme" i ha advertit que "haurien de saber que la mentida té les potes molt curtes".

Destacats