Mata: "El PPCV està perdut, esgotat, sense projecte polític per a la Comunitat després de 20 anys de corrupció i malversació"

El dirigent socialista recorda que des del primer dia en què es va conèixer la investigació, a través dels mitjans de comunicació, s'han donat explicacions i reitera el compromís dels socialistes per a seguir en aquesta línia

Guardar

Mata-Sindics
Mata-Sindics

El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha afirmat que "l'actitud del PPCV solament respon a la falta de projecte polític que té per a la Comunitat i que els obliga a tractar de desprestigiar siga com siga la gestió del govern de Botànic". Així s'ha manifestat el dirigent socialista davant les declaracions de la sotssecretària general del Partit Popular de la Comunitat, Elena Bastidas a qui ha animat al fet que explique als valencians i valencianes "per què Rajoy ha deixat sense finançament infraestructures clau per a la Comunitat com el Pla de Rodalies, el Pacte d'Estat contra la violència de gènere o l'Entitat de l'Àrea Metropolitana, entre altres".

"El PPCV està perdut, esgotat, sense projecte polític per a la Comunitat després de 20 anys de corrupció i malversació i amb un president del govern, Mariano Rajoy que lluny de recolzar-los els menyspreen dia rere dia", ha assenyalat Mata qui ha lamentat que els dirigents del PPCV no apareguen per a reivindicar "uns PGE justs per als valencians i valencianes i aprofiten qualsevol ocasió per a tractar de desprestigiar al govern de Botànic encara que siga a força de repetir les mateixes mentides".

En aquest sentit, Mata ha recordat al PPCV que "per molt que repetisca la mateixa mentida, aquesta no deixarà de ser una mentida". Així ha assenyalat que tant el president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, com des de l'executiva del PSPV "s'han donat explicacions en nombroses ocasions, tant davant la premsa com davant el parlament valencià". Mata ha reiterat que "des del minut zero s'ha donat la cara i totes les explicacions oportunes fins i tot molt abans de conéixer l'acte i solament disposar de la informació que apareixia pels mitjans de comunicació".

Finalment Mata ha insistit en el compromís adquirit pels socialistes des del primer dia en què es va conéixer la recerca a través dels mitjans per a col·laborar amb la Justícia. "Els socialistes valencians hem lluitat molt per a retornar la dignitat a les institucions valencianes i no consentirme que res enterbolisca la nostra defensa per l'honestedat en l'activitat política. I en eixa línia seguirem treballant" ha conclòs.

Destacats