Mata adverteix que "l'espectacle de Bonig" no beneficiarà al projecte de les bateries i li demana "silenci"

Guardar

mata
mata

El síndic del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha advertit hui que "l'espectacle de Bonig" no beneficiarà al projecte de les bateries ha i apuntat que "el silenci seria la millor de les virtuts que podria exercir". Així s'ha pronunciat el portaveu socialista després de les últimes declaracions de la presidenta del PPCV, a qui ha recordat que "l'única reina dels anuncis fallits" va ser ella mateixa durant la seua etapa com a consellera d'Obres Públiques.

En aquest sentit, Mata ha assenyalat que "seria interessant que Bonig parlara amb les 24 empreses del consorci per a saber en què consisteix el projecte i del que estem parlant, abans de gastar-se els diners en l'AVE a Madrid per a parlar amb la ministra Maroto". "L'única cosa que ha de fer és preguntar" ha reiterat, i lamentat que "els focs artificials del PP poden anar en detriment d'aqueixa gran inversió que passe el que passe tirarà avant".

Així mateix, el portaveu del PSPV-PSOE ha recomanat a Bonig que "si vol ser útil, el que ha de fer és mobilitzar als populars europeus en defensa d'aquest projecte" alguna cosa que, ha lamentat, "mai farà per no voler enfrontar-se amb el seu company Feijoo o amb el Partit Popular d'Aragó".

Finalment, el diputat socialista ha recordat que "la reina dels anuncis fallits, com la Fórmula 1 gratis, els 240 milions d'euros en ajudes a habitatge que mai van arribar o una L10 que hem hagut de posar en marxa diversos anys després, no és una altra que Isabel Bonig". "El projecte de les mega bateries té el compromís de les 24 empreses i té un gran futur al davant" ha conclòs.

Destacats