Lastra recalca que queden més de dos anys per a les generals i que el PSOE tornarà a guanyar

Guardar

La sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra, en una compareixença en Moncloa (arxiu)
La sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra, en una compareixença en Moncloa (arxiu)

La sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha assegurat aquest divendres que queden més de dos anys per a les eleccions generals, però s'ha mostrat convençuda que les urnes tornaran a donar la victòria al PSOE quan es convoquen.

Així ha respost la 'número dos' del partit en ser preguntada sobre el baròmetre del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS) corresponent a mes d'octubre.

Sense conéixer les dades d'una enquesta que torna a situar al PSOE al capdavant, amb una estimació de vot del 28,5%, però amb el PP retallant distàncies, en anotar-se un 22,1%, Llastra ha comentat que, amb la pandèmia, els ciutadans han entés que el model socialdemòcrata és "el que més afavoreix a la ciutadania" i que està servint per a superar aquesta situació des de la unitat i sense "deixar a ningú arrere".

"Estic convençuda que les enquestes seran cada vegada millor per al PSOE, però queden més de dos anys per a les generals", ha abundat, incidint en què fins que arriben els socialistes han de "continuar treballant per a avançar en la redistribució i en drets i llibertats".

Arxivat a:

Destacats