La Generalitat amplia el termini per a presentar les sol·licituds d'ajudes per als autònoms valencians

Així ho ha fet públic el Servei Públic Valencià d'Ocupació i Formació a causa dels problemes per a accedir a la web de Labora

Guardar

labora
labora

Fa una setmana justament, el dijous passat, quan es va obrir, a partir de les 9:00h, es va obrir el termini per a sol·licitar el Pla Resistir, les ajudes directes a empreses i treballadors autònoms afectats per la pandèmia. Així mateix, el Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana Labora va informar aquell mateix matí que la web general s'havia col·lapsat a causa de "l'alta demanda" de visites. Malgrat això, el web es va solucionar i la gestió de les ajudes per a persones autònomes va estar disponible aquell mateix matí.

No obstant això, hui, segons la informació rebuda pel mateix òrgan de la Generalitat, ha anunciat que davant els problemes per a accedir a la web de Labora durant els últims dies a causa de la gran demanda d'aquestes ajudes, s'amplia el termini assignat a cada sol·licitant en 15 dies hàbils. D'aquesta manera, cada sol·licitant rebrà un correu on se li indicara la nova cita per efectuar aquesta sol·licitud dins del termini adequat.

La comissió de seguiment del pla Resistir, reunida la setmana passada, va destacar l'inici del procés de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i empreses dels sectors més afectats i que estan dotades amb 80 milions d'euros, i de fet, la web de Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació va rebre el mateix primer dia fins a les 13.30 hores, les cinc primeres hores del termini de presentació de sol·licituds, prop de 44.000 visites per a la sol·licitud de les ajudes empreses i persones treballadores afectades per la COVID-19.

Destacats