'Ja has escrit la teua carta?', la campanya de Nadal de la Diputació que portarà la il·lusió a tots els municipis

El president de la Diputació ha confirmat que els Reis d'Orient arribaran a tots els racons de la província

Guardar

Campaña Navidad foto_Abulaila (4)
Campaña Navidad foto_Abulaila (4)

'Ja has escrit la teua carta?' és el lema de la campanya de Nadal que el president de la Diputació, Toni Gaspar, ha presentat, aquest matí, al costat de l'emissari reial. Una campanya que traslladarà un "missatge d'il·lusió a tots els xiquets i xiquetes de 0 a 100 anys". "En un any marcat per la pandèmia, en el qual ens hem hagut d'anar adaptant a cada escenari, no podíem deixar a un costat la il·lusió del Nadal".

La Diputació ha preparat continguts gràfics i audiovisuals, que podran utilitzar les 266 localitats de la província, amb els quals s'animarà a grans i menuts a escriure la carta als Reis d'Orient que, com ha confirmat Gaspar, "visitaran tots els racons de la província" d'una manera o una altra.

L'actor valencià Raúl Navarro, premi 'Un futur de Cinema' 2020 en Cinema Jove, dona vida a l'emissari reial en un vídeo de Duke Produktions, que al costat del cartell dissenyat per Ramón Pla, valencià com la productora i l'actor, recorreran els municipis de la província acompanyant la programació nadalenca que els ajuntaments puguen tancar seguint els protocols de prevenció davant la pandèmia.

Al cartell s'ha volgut plasmar "eixa il·lusió que, enguany, romandrà a l'interior de les llars de tots els valencians i valencianes", però a més la campanya fa l'ullet als productors, artistes i creadors valencians que, com ha explicat el president de la Diputació, "també han patit els efectes d'aquesta pandèmia". Així mateix, la campanya comptarà amb la participació de rostres coneguts de la societat valenciana, i es prolongarà durant els pròxims dies amb noves píndoles audiovisuals.

El president ha destacat "el talent valencià que emana d'aquestes produccions que la Diputació posarà al servei de tots els nostres pobles i ciutats, en un context complicat per a totes i tots en el qual necessitem més que mai missatges positius, esperança i una bona dosi d'il·lusió, alguna cosa que ha d'acompanyar-nos sempre independentment de l'obstacle que aparega en el camí".

Finalment, el màxim responsable provincial ha agraït l'assistència als mitjans de comunicació, fonamentals per a reforçar aquest missatge d'il·lusió que la Diputació pretén difondre durant el període nadalenc.

Destacats