Ivace Internacional convoca 40 beques remunerades en internacionalització per a persones amb grau mitjà i superior d'FP

Aquestes beques permeten una formació teòrica i pràctica en comerç exterior i internacionalització i el seu termini de sol·licitud comença aquest dijous, 18 de març, i finalitza el 30 d'abril de 2021

Guardar

FP
FP

Ivace Internacional ha publicat les beques d'especialització en internacionalització Ivace E+E, Exportació i Ocupació, dirigides a persones menors de 30 anys que hagin acabat un cicle formatiu de Formació Professional tant de cicle mitjà com de cicle superior.

Es tracta d'un programa de beques finançat en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) que permet una formació teòrica a través d'un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es trobin en qualsevol fase del procés d'internacionalització i en Federacions i Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana.

La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat "l'aposta constant del Ivace per l'especialització de recursos humans en internacionalització, una garantia per a la seva ocupabilitat en un futur pròxim i un valor afegit per a les empreses valencianes".

"Aquestes beques -ha afegit- són les úniques d'especialització en internacionalització dirigides a persones que han cursat Formació Professional. Des de l'any passat incorporen també el grau mitjà d'FP per a arribar a un major nombre de persones".

Segons Parra, "aquestes beques permeten una especialització molt interessant i molt valorada en termes d'ocupabilitat". "Hem comprovat que més del 90% de les persones becades troben treball als pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques", ha indicat.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web del Ivace, www.ivace.es. En l'actualitat convocatòria i donada la situació marcada per la Covid19 tot el procés de sol·licitud es realitzarà de manera telemàtica.

El termini de sol·licitud comença aquest dijous, 18 de març, i finalitza el 30 d'abril de 2021.

Arxivat a:

Destacats