Igualtat finança 36 projectes de foment del voluntariat en 2019

Guardar

Palau_generalitat
Palau_generalitat

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives finança enguany 36 projectes d'entitats sense ànim de lucre per a fomentar la cohesió social i el valor social de l'acció voluntària en la Comunitat Valenciana, segons es publica en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

La Conselleria d'Igualtat ha dotat aquesta línia amb 500.000 euros, un 25 per cent més que el passat exercici, amb el propòsit de fomentar la cohesió social i el valor social de l'acció voluntària i afermar el desenvolupament del sector del voluntariat en la Comunitat Valenciana.

Dels 36 projectes que reben la subvenció, 20 són d'àmbit de la Comunitat Valenciana, 3 de la província de Castelló, 9 de València, i 3 d'Alacant.

Concretament, les ajudes van dirigides a les entitats sense ànim de lucre per a impulsar, donar suport i promocionar projectes en les àrees de la sensibilització, formació i intervenció social en matèria de voluntariat social, referent a dependència, persones amb diversitat funcional, família, infància, dones i migració, dins de l'àrea competencial de la Direcció General d'Inclusió Social.

Amb aquesta línia pressupostària, la Conselleria d'Igualtat dóna suport a les accions del voluntariat i dóna suport al treball les entitats sense ànim de lucre vinculades al voluntariat que contribueixen a millorar la situació dels col·lectius més vulnerables de la societat.

Una vegada concedides les ajudes, la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives podrà deslliurar de forma anticipada fins al 30 per cent de l'import, mentre que el 70 per cent restant es lliurarà després de l'aportació preceptiva de la documentació econòmica que justifique la realització del projecte subvencionat.

El termini per a la presentació de la documentació justificativa del deslliurament del 30 per cent finalitzarà el 31 de maig, mentre que per a la documentació del 70 per cent restant el termini serà fins al 31 d'octubre.

El termini per a la presentació de la memòria tècnica del projecte finalitzarà l'11 de gener de 2020.

Destacats