Ibáñez: "Puig es queda sense veu i no exigeix a Sánchez la convocatòria del CPFF tal com va acordar Les Corts"

El diputat popular assegura que "a Puig ja no li el creu ningú perquè no vol barallar el que per justícia és dels valencians"

Guardar

El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez
El portaveu d'Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez

El portaveu d'Hisenda i Pressupostos del GPP, Rubén Ibáñez, ha denunciat hui que "Puig s'ha quedat mut i no exigit encara a Sánchez la convocatòria urgent per a aquest mes d'octubre del Consell de Política Fiscal i Financera, tal com va acordar Les Corts en el debat de política general".

"Van passant els dies del mes d'octubre i no tenim cap notícia de la ministra d'Hisenda per a reunir les CCAA en el si del CPFF per a debatre sobre el canvi de model de finançament".

El portaveu d'Hisenda ha afirmat que "els grups de les Corts deixem ben clar, en el passat debat de política general, que no podia demorar-se aqueixa reunió ni un dia més. És fonamental que Sánchez i Puig es prenguen de debò el canvi de model de finançament".

"Puig no pot menystindre l'acordat per les Corts i si el Govern de Sánchez no pren la iniciativa, hauria de ser ell qui tots els dies isquera a demanar que se celebre aqueixa reunió", ha matisat el diputat popular.

Rubén Ibáñez ha afirmat que "a Puig ja no li ho cree ningú. No vol barallar el que per justícia necessiten els valencians per a l'educació, la sanitat i les polítiques socials. Està més pendent de no enfadar a Sánchez que de defensar els interessos dels valencians".

"Estem farts que el PSPV tinga un doble llenguatge. Diga una cosa en Les Corts i després Puig faça totalment la contrària. Per això des del GPP no permetrem que Puig i Sánchez ens menystinguen. Continuarem defensant que el nou model de finançament entre en vigor el gener de 2022", ha assegurat Ibáñez.

El diputat popular ha afegit que "per descomptat res canviarà si el president Puig no es planta davant Sánchez. No hi ha excuses. Té un mandat de les Corts al qual no li pot donar l'esquena i ha de plantar-se ja en La Moncloa perquè deixen de mirar tant cap a altres ccaa i per una vegada, des que governa Sánchez, es mire a la resta de comunitats que estem demanant que es reforme el model de finançament".

Arxivat a:

Destacats