Ibáñez (PP): "L'única recepta que coneix Puig és recaptar més i crear un infern fiscal en la Comunitat Valenciana"

Guardar

El portaveu d'Hisenda i Pressupostos del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez
El portaveu d'Hisenda i Pressupostos del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez

El portaveu d'Economia i Hisenda del Grup Popular en Les Corts, Rubén Ibáñez, ha afirmat hui que "l'única recepta que coneix Puig davant la crisi és recaptar més i crear un infern fiscal en la Comunitat Valenciana".

Ibáñez s'ha pronunciat així en resposta a les declaracions del portaveu socialista en les Corts, Manolo Mata. "El PP està plantejant una reforma fiscal ambiciosa, amb una baixada d'impostos dirigits especialment a rendes baixes i a autònoms. Els socialistes, al costat de Podem i Compromís, es neguen a abaixar impostos i a més s'obstinen a impulsar noves taxes com la turística. La diferència és clara", ha manifestat el diputat.

El portaveu d'Economia ha recordat que en tres mesos "Puig ha recaptat 1.294 milions d'euros més que en el mateix període que en 2021. Això és el que fa l'esquerra. I mentrestant, retalla drets, retalla sanitaris i té als tècnics de serveis socials esperant l'increment salarial que els va prometre a partir de l'1 de gener i que segons en nou decret del Consell no ho cobraran fins al mes d'octubre".

"Lliçons dels socialistes, que han deixat a l'estacada a la Comunitat Valenciana al no reformar el finançament, ni una", ha assenyalat el portaveu d'Economia del GPP. Així mateix, ha indicat que una mesura davant la crisi "hauria de ser la retallada de l'administració, però Puig va en el sentit contrari, mantenint el Govern més car de la història de la Comunitat i engrandint el sector públic i deixant sense executar, des que és president, 4.700 milions d'euros en polítiques socials".

Arxivat a:

Destacats