Gómez (PSPV) es presenta per a liderar una València "que avança enfront de qui proposa que retrocedisca"

Guardar

Sandra Gómez EP
Sandra Gómez EP

La candidata del PSPV a l'Alcaldia de València i actual regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat que es presenta amb un projecte per a liderar una València que "avança sense deixar a ningú darrere", enfront dels qui propinen que "retrocedisca o quedar-nos com estem".

Així s'ha pronunciat la candidata socialista després de presentar aquest dimecres a primera hora la llista per València, en uns comicis en els quals espera recaptar la "confiança majoritària" en comptar amb "la millor candidatura representada per persones professionals, referents en el sector".

"No representem cap projecte que vol retrocedir ni ens volem quedar com estem; som el projecte que avança, que fa avançar València, sense deixar a ningú darrere, que il·lusiona i té força i energia renovada per a liderar la pròxima València", ha ressaltat Gómez.

La candidata socialista al 'cap i casal' ha assenyalat que el seu partit representa la política que "realment importa" i que parla "de problemes gent", a més de donar resposta "a totes necessitats". "Per tots ells ens presentem i per tots ells volem guanyar; i ho farem perquè tinc la confiança que tenim a les persones qualificades i professionals", ha asseverat Gómez.

Així mateix, ha destacat que fugiran de les polèmiques, de conflictes estèrils i de la política que no importa i només busca fracturar i generar problemes entre els valencians i dividir-nos".

Destacats