Gómez adverteix que l'administració ha de ser exemple de prudència i responsabilitat

Guardar

WhatsApp Image 2021-01-06 at 16.22.11
WhatsApp Image 2021-01-06 at 16.22.11

La vicealcaldessa de València i portaveu socialista a l'Ajuntament, Sandra Gómez, ha convidat a "reflexionar" sobre conveniència de dur a terme actes com el que va tindre lloc ahir, amb motiu del trajecte dels Reis Mags. "Cal anul·lar aquests actes perquè l'administració ha de ser exemple de prudència, exemplaritat i responsabilitat".

Gómez ha revelat que durant el dia d'ahir els socialistes van reiterar la necessitat que suspenguera el trajecte per a evitar situacions com la que es va viure ahir en la plaça de l'Ajuntament. "Per coherència amb les mesures anunciades pel Consell aqueix mateix matí", ha explicat que van plantejar que l'acte se circumscriguera a la recepció de l'interior de la Casa Consistorial.

"Però la reflexió que crec necessària hui és que cal anul·lar els actes públics i donar exemple des de l'administració", ha subratllat la vicealcaldessa, qui ha ressaltat que "demanem a la ciutadania esforços per a contindre el virus i els primers que hem de fer-los som les administracions".

Sandra Gómez ha advocat per "aprendre de l'ocorregut" però també ha demanat "coherència, prudència i menys hipocresia". En aquest sentit, ha expressat el seu "malestar" per l'"espectacle" que en la seua opinió es va produir en les xarxes socials perquè "la ciutadania no vol que quan alguna cosa sale malament ens tirem les andròmines a cap".

Així, ha emfatitzat que la ciutadania "espera veure'ns treballar units per a superar aquesta crisi". "Igual que li hem demanat a l'oposició que se sumara al pacte de reconstrucció ara hem de tindre un plus de responsabilitat i anar tots a l'una". "Lleialtat no és submissió però discrepar no és hipocresia i teatre per a demanar una cosa al matí i a la vesprada fer una altra", ha puntualitzat.

La vicealcaldessa de València ha advertit que s'aquest és "un doble joc que sempre ix malament". Per això, ha considerat que del succeït ahir "hem d'aprendre a assumir els errors de manera col·lectiva quan es comenten i assumir les responsabilitats que cadascun té per a fer front a la crisi".

Arxivat a:

Destacats