Giner pide a Ribó apartar a Fuset de sus funciones

Giner demana a Ribó apartar a Fuset de les seues funcions Giner ha exigit que Fuset siga apartat de les seues funcions a causa del seu processament per la defunció d'un treballador

Guardar

Giner Cs
Giner Cs

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha exigit a l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, "apartar" a l'edil de Cultura Festiva, Pere Fuset, "de les seues funcions com a regidor" pel seu processament en la causa oberta per l'accident laboral en el qual un treballador va morir durant el muntatge de les graderies per als concerts als Jardins de Vivers de la capital del Túria en l'estiu de 2017.

Així ho ha manifestat Giner després que aquest divendres de l'edil haja sigut processat per un presumpte delicte d'homicidi per imprudència greu i un altre contra la seguretat dels treballadors.

El regidor de Cs ha remarcat que "les vergonyes de la gestió de Ribó estan aflorant quan acaba de començar la seua segona legislatura com a alcalde". En un comunicat, ha assenyalat que la "confirmació" d'aquesta situació són el processament de Fuset i "l'estafa de l'EMT de (el regidor de Mobilitat Sostenible) Giuseppe Grezzi".

Sobre aquesta última qüestió, Giner ha recordat que el seu grup ha presentat una iniciativa per al pròxim ple municipal, que se celebrarà el 31 d'octubre, en la qual sol·licita el "cessament immediat" del també president d'EMT, Giuseppe Grezzi.

El portaveu de Cs ha instat a l'alcalde a "afrontar amb responsabilitat la greu crisi de govern que viu Compromís, amb el recer del PSPV". "Ribó ha de prendre decisions de manera urgent", ha afegit.

Per a concloure, Giner ha demanat al PSPV que "deixe de mirar cap a un altre costat". "El PSOE també és responsable de la gestió pèssima i negligent que estan havent de suportar tots els valencians", ha dit.

Destacats