Giner: “Enfront de la política de pancartes de Compromís i les promeses del PP, Cs ha aconseguit 10 milions per a València”

Mari Carmen Sánchez celebra que Cs haja aconseguit traure avant tres esmenes per a millorar infraestructures a la Comunitat Valenciana

Guardar

Fernando Giner y MC Sanchez
Fernando Giner y MC Sanchez

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de València, Fernando Giner, ha afirmat que “enfront de la política de pancartes de Compromís i les promeses del PP, Cs ha aconseguit 10 milions d'euros per al transport metropolità de València”. En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la síndica en Les Corts valencianes, Mari Carmen Sánchez, qui ha celebrat que “Cs haja aconseguit un acord, a més de para el transport metropolità, per a destinar un milió d'euros a la connexió per carretera entre Castelló i Vinaròs i un altre milió més a millorar les connexions amb l'Aeroport de l’Altet”.

A més, Sánchez ha recordat que “moltes de les mesures de Ciutadans ja es van acceptar durant la negociació del projecte de pressupostos, en la qual es va incloure inversió per al Corredor Mediterrani, una baixada fiscal important i moltes mesures socials que beneficien a milers de valencians, com el permís de paternitat, el xec per a educació infantil o el complement salarial per als joves”.

“L'esmena aprovada és una gran notícia per a València. Era una demanda històrica perquè València i els veïns de l'àrea metropolitana tinguen el transport que es mereix”, ha subratllat Giner, al mateix temps que defensat que “l'important era obrir la línia de la subvenció, alguna cosa que ja s'ha aconseguit, per la qual cosa el debat està ja en l'important que són les quantitats”.

Giner ha reclamat “un pla de mobilitat per a la ciutat” i que “el regidor Grezzi passada a tenir una participació reduïda, perquè ha demostrat que no està capacitat per a gestionar el transport i la mobilitat a València”.

Destacats