Giner creu que estem davant "els espertenecs de la decadència" del PP i enlletgeix "el degoteig de casos de corrupció"

Guardar

giner_archivo
giner_archivo

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de València i candidat en les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, Fernando Giner, ha enlletgit al Partit Popular "el degoteig de casos de corrupció que han aflorat aquesta legislatura" i ha assenyalat que "el que estem veient a l'Ajuntament són els espertenecs de la decadència del PP".

El portaveu de Cs ha afirmat que "la corrupció és una xacra que s'ha instal·lat en la política en les últimes dècades i que no entén de sigles", encara que ha matisat que "el que estem veient a l'Ajuntament de València són els espertenecs de la decadència del PP".

D'aquesta manera, Giner ha criticat "la falta de compromís de la vella política amb la regeneració". "No pot ser que acabem el mandat igual que el comencem, amb el nom de València en tots els telenotícies i amb la nostra imatge pels sòls", ha afegit.

El candidat de Cs a l'alcaldia de València ha demanat "respecte" a les decisions judicials i ha insistit en la "falta de compromís de la vella política per netejar de corrupció les institucions". Així mateix, ha recordat que el seu grup es va oposar al tancament de la Comissió d'Investigació Taula, "que es va tancar de manera precipitada perquè PP, PSOE i Compromís ho van voler".

"No podem tornar a la València de fa quatre anys. La solució no és un PP impassible davant la corrupció ni un tripartit de Ribó de titulars. Només Cs pot oferir un projecte de futur, regeneració i gestió", ha declarat Giner, qui afirma que el seu partit "ha sigut l'únic que ha volgut alçar catifes i no se li ha permés".

Arxivat a:

Destacats