Francis Puig arriba al jutjat disposat a aclarir "dubtes" i "errors nombrosos" de l'UCO sobre les subvencions

Guardar

Francis Puig a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de València
Francis Puig a la seua arribada a la Ciutat de la Justícia de València

Francis Puig, l'administrador de Comunicacions dels Ports SL i Mes Mut Produccions SL i germà del president de la Generalitat, Ximo Puig, ha arribat aquest dilluns al voltant de les 9.10 hores a la Ciutat de la Justícia de València, on està citat a declarar com investigat en la causa en la qual s'instrueixen presumptes irregularitats en ajudes concedides a les seues empreses, disposat a aclarir els "dubtes" i "errors nombrosos" de l'informe que va elaborar l'UCO en aquest procediment.

Així ho ha indicat el seu advocat, Javier Falomir, a l'arribada als jutjats, acompanyant al seu client. El lletrat ha indicat als mitjans que estan "contents de poder vindre a declarar, sobretot, a aclarir els dubtes i els errors, que són nombrosos, de l'informe de l'UCO i, tractar amb això, de tancar com més prompte millor el desafortunat procediment que tant de mal està fent al meu client i a la seua família".

Per part seua, Francis Puig, preguntat per si farà declaracions als nombrosos mitjans que li esperen a l'eixida de la seua declaració, únicament ha replicat en valencià: "Veurem, veurem".

El jutge que investiga les suposades irregularitats en subvencions a empreses vinculades a Francis Puig li ha citat a declarar aquest dilluns, com a sol·licitant de les ajudes, mentre que el dimecres està fixat la compareixença de l'administrador de Canal Maestrat SL, Juan Enrique Adell Bovell.

El Jutjat d'Instrucció número 4 de València investiga la possible adjudicació fraudulenta de subvencions de la Generalitat valenciana, de la Generalitat catalana i del Govern d'Aragó a les mercantils Comunicacions dels Ports, Mes Mut, Canal Maestrat, Nova C.B i Kriol Produccions entre els anys 2015 i 2018.

Destacats