Francesc Colomer inaugura la jornada 'Experience Lab Day: Tecnologia immersiva per a les destinacions turístiques' a la Universitat Politècnica de València

L'objectiu de la jornada és mostrar, mitjançant l'experimentació, les últimes novetats en innovació tecnològica i la seua aplicació al sector turístic en un entorn de referència internacional

Guardar

Francesc Colomer inaugura la jornada Experience Lab Day
Francesc Colomer inaugura la jornada Experience Lab Day

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha inaugurat juntament amb el vicerector d'Innovació i Transferència de la Universitat Politècnica de València, Salvador Coll, la jornada 'Experience Lab Day: Tecnologia immersiva per a les destinacions turístiques' que se celebra a la Universitat Politècnica de València (UPV).

Durant l'obertura, Colomer ha assenyalat que "el futur en el turisme passa per la innovació i les noves tecnologies" i ha incidit en què "el camí és la transformació digital, els ODS i la governança col·laborativa, perquè la humanitat sempre avança quan sap posar en comú les neurones i les idees".

En aquest sentit, el titular de Turisme ha recalcat la importància de realitzar aquestes jornades experiencials i ha traslladat als participants "que l'experiència immersiva, permeta oferir una millor versió de nosaltres mateixos".

A més, Francesc Colomer ha volgut destacar que "la indústria de la felicitat és l'essència del sector turístic, i una destinació turística està sempre pensant perquè la felicitat desembarque en la vida dels altres".

Jornada Experience Lab Day

La jornada 'Experience Lab Day: Tecnologia immersiva per a les destinacions turístiques' està organitzada per l'Institut d'Investigació i Innovació en Bioenginyeria (i3B) de la Universitat Politècnica de València (UPV), a través de la spin-off Quantechnion S. L., conjuntament amb l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur).

L'objectiu de la jornada és mostrar, mitjançant l'experimentació, les últimes novetats en innovació tecnològica i la seua aplicació al sector turístic en un entorn de referència internacional.

La sessió s'ha estructurat en tres demostracions, cadascuna d'elles amb grups reduïts i en diferents espais: aplicació del neuromàrqueting en l'àmbit de la autoavaluació de les campanyes turístiques (en l'espai Neuromarketing Lab); realitat virtual i realitats esteses aplicades al turisme (Esteneu Realities Lab) i Phygital, la nova forma de promoció de l'oferta turística (en l'espai Cube Inmersive Experience).

En cadascuna d'aquestes demostracions, les persones participants han tingut l'oportunitat d'experimentar les possibilitats que la tecnologia ofereix a la digitalització del sector turístic en la Comunitat Valenciana.

Destacats