Fran Ferri: “Després de la denúncia de Compromís per fi un dels responsables del saqueig de RTVV serà jutjat”

Guardar

apunt
apunt

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha mostrat la satisfacció de la seua formació perquè finalment la justícia haja obert juí oral contra José López Jaraba per la seua gestió a RTVV.

Segons explica Ferri “ha sigut un recorregut molt llarg des que Compromís denunciàrem davant la justícia l’any 2014 als responsables del forat econòmic que provocà la nefasta gestió dels governs del PP en la nostra radiotelevisió pública”.

“Cinc anys després hem aconseguit que un dels responsables del saqueig de RTVV sega a la banqueta dels acusats per a respondre pel balafiament i desviament dels fons de l’ens. Confiem que amb este juí a banda de delimitar-se les responsabilitats de l’acusat, aconseguim que els diners furtats tornen a les arques públiques, objectiu principal de totes les nostres denúncies per corrupció”.

Segons s’ha explicat des de l’equip jurídic que porta el cas en representació de Compromís,en este moment, s’està a l'espera que la Fiscalia presente escrit de conclusions, així com de l'escrit de defensa per part de José López Jaraba. Sent que, complerts estos tràmits, l'expedient ha d'anar a l'Audiència Provincial de València per l’oportú judici oral.

Arxivat a:

Destacats