Fotogaleria: així ha sigut la presa de possessió de Ximo Puig

Nombroses personalitats i convidats han assistit a la jura de Puig, que després ha passejat fins al Palau de la Generalitat amb els seus socis de govern

Guardar

Toma posesion paseillo ximo puif-36
Toma posesion paseillo ximo puif-36

Es donava per fet el passat dimecres, després que Ximo Puig aconseguira sumar els 52 vots del Botànic per a la seua investidura, però hui s'ha oficialitzat. El que aquest matí s'ha alçat com a President en funcions, ha pres possessió enfront de tots els grups polítics aquest matí.

Un una sessió ràpida, marcada per les personalitats i l'alegria de la bancada progressista, Puig ha ressaltat el seu compromís "amb els valencians i valencianes", als quals assegura que guardarà lleialtat durant aquesta legislatura que acaba de començar.

Després de la presa de possessió i aplaudiments en l'hemicicle valencià, els tres socis de govern han fet el tradicional 'paseíllo' des del Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, fins al Palau de la Generalitat; un trajecte ple de gent que animava i donava l'enhorabona tant a Puig com a Oltra i Dalmau.

Allí en el Palau els membres del futur govern s'han reunit en una sala privada de la qual eixiran els noms, segons ha assegurat el mateix President, dels Consellers.

Fotografies de la presa de possessió

Des de la vista de la premsa fins a l'arribada al Palau, ací tens les imatges de la jornada. Fes click en la fotografia per a veure-les a grandària completa.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats