Fi a l'obligatorietat de deixar un seient lliure entre no convivents als cinemes i teatres valencians

Guardar

Teatre Olympia de València
Teatre Olympia de València

La Conselleria de Sanitat ha informat de la fi de l'obligatorietat de deixar un seient lliure de distància en la mateixa fila entre persones o grups de persones no convivents en cinemes, teatres, sales multidisciplinàries i similars en els supòsits de consum de menjar i beguda.

D'aquesta manera, des d'aquest dijous quedarà sense efecte aquesta mesura, que es va adoptar dins de la bateria d'accions per a lluitar contra l'expansió de la covid-19.

La nova situació serà efectiva des de demà després de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) en una resolució que deixa sense efectes el punt seté d'una anterior de 21 de febrer de 2022 relativa a aquesta qüestió.

En aquest punt, s'assenyalava que en cinemes, cinemes d'estiu, teatres, amfiteatres, auditoris, sales multifuncionals, sales d'arts escèniques i circs, en els supòsits de consum de menjar i beguda a l'interior de la sala, seria necessari deixar un seient lliure de distància en la mateixa fila entre persones o grup de persones no convivents.

Arxivat a:

Destacats