Ferri: “Quan Cantó va cobrar 140.000 € de Canal 9 no li semblava mal que tinguérem mitjans públics propis”

Guardar

fran_debate
fran_debate

El síndic de Compromís a les Corts i cap de llista de Compromís per la circumscripció de València, Fran Ferri, ha recordat hui al candidat de Cs a la Generalitat, Toni Cantó, que “quan va cobrar 140.000 euros per participar en uns pocs programes de l’anterior radiotelevisió valenciana, Canal 9, aleshores no li semblava malament que els valencians i valencianes tinguérem mitjans públics propis”.

Segons Ferri, “À Punt Mèdia, l’actual radiotelevisió valenciana pública, que per si el senyor Cantó no ho sap va eixir endavant també amb els vots a favor de Cs, és plural, amb grans professionals que treballen cada dia per portar als valencians i valencianes informació de proximitat en la seua llengua. El tancament d’À Punt, que diu que vol fer Cantó, suposaria una gran pèrdua de llocs de treball, la ruïna del sector audiovisual i també de part del sector cultural”.

“Per això des de Compromís volem donar un pas més enllà i garantir la pervivència dels nostres mitjans valencians amb el seu blindatge a l’Estatut, la qual cosa també protegiria la seua independència informativa davant les ingerències i manipulacions de polítics com Toni Cantó”, ha conclòs Fran Ferri.

Destacats