Ferri: “El Suprem dona la raó al Consell en l’absurditat de seguir jutjant una norma derogada com ha fet la secció quarta del TSJ”

Guardar

fran-ferri-sessio-control
fran-ferri-sessio-control

El síndic del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha valorat positivament la decisió del Tribunal Suprem de considerar, respecte al Decret de plurilingüisme recorregut judicialment per la dreta, que existeix una "pèrdua sobrevinguda d'objecte", ja que la norma ja ha estat derogada, tal com ha mantingut reiteradament el govern del Botànic.

Segons Ferri “és una bona notícia que el Suprem done la raó al Consell. Coincidim en que no té sentit seguir jutjant una norma derogada, tal i com ha fet la secció quarta del TSJCV, que ha decidit seguir amb un procediment contra una norma inexistent”.

“Des de Compromís lamentem la judicialització de l’educació per part del PP i el seu entorn. El Botànic ha demostrat que la seua prioritat són els xiquets i les xiquetes, que aprenguen a parlar valencià, castellà i anglés. I per això a les Corts hem aprovat una Llei de Plurilingüisme que és una gran eina per a aprendre idiomes”.

“Per tot açò –ha afegit Ferri- tornem a demanar a PP i Ciudadanos que deixen el sectarisme i comencen a pensar en el futur i les oportunitats dels alumnes”.

Destacats