Ferri (Compromís) defensa que la jornada laboral de quatre dies "no només és possible, sinó també necessària"

Guardar

ferri
ferri

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha defensat el posicionament de la coalició davant la jornada laboral de quatre dies, ha assegurat que "no sols és possible, sinó que també és necessària" i ha celebrat l'aprovació en el Consell Nacional del Bloc de la proposta de resolució per a secundar la mateixa.

Així s'ha manifestat el síndic de Compromís aquest dissabte, en declaracions a Europa Press, qui ha remarcat que aquesta reforma "és necessària perquè en aquests moments de crisi econòmica, social i climàtica, atacaria tots eixos problemes i els solucionaria".

En aquest sentit, Ferri ha indicat que amb ella "repartiríem el treball, disminuiríem la mobilitat de les persones i, per tant, les emissions que afecten la crisi climàtica i, sobretot, facilitaríem la conciliació de la vida de les persones treballadores". Així mateix, ha apuntat que aquesta reforma "implicaria més temps per a l'oci, per a la cultura que està patint molt i per a l'associacionisme el que milloraria la nostra democràcia".

Finalment, el síndic ha celebrat que aquesta iniciativa "ha posat a Bloc-Compromís en el centre del debat polític" i ha destacat que ha sigut "la primera formació de l'Estat a obrir aquest debat". En aquest sentit, ha aplaudit el treball de la Conselleria d'Economia Sostenible i del secretari autonòmic de Labora, Enric Nomdedéu. "Des del Bloc i Compromís podem estar d'enhorabona", ha conclòs.

Destacats