Felip VI i Sánchez traslladen a Puig la seua "solidaritat" per la situació de la Comunitat per la pandèmia i Filomena

Guardar

fotonoticia_20210110145731_1920
fotonoticia_20210110145731_1920

El Rei Felip VI i el president del Govern, Pedro Sánchez, han telefonat en les últimes hores al 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, a qui han traslladat la seua "solidaritat" per la situació de la Comunitat Valenciana a causa de la pandèmia de la Covid-19 i del temporal 'Filomena'.

En aquest sentit, Puig ha insistit en la necessitat de "treballar conjuntament" amb el Govern d'Espanya per a aconseguir la "màxima vacunació possible en el menor temps possible", així com per a "donar resposta econòmica a les empreses i treballadors que estan patint més directament l'impacte de la crisi".

El 'president' de la Generalitat ha defensat actuar "amb serenitat" per a "avançar en l'objectiu comú, que és la superació de la pandèmia" i ha assegurat, com ja ho va fer aquest dissabte, que "viurem setmanes difícils i molt complicades", encara que ha assenyalat que "eixirem d'aquesta situació perquè tenim ja les vacunes".

Sobre aquest tema, Puig ha indicat que la Generalitat busca "totes les solucions" i que generarà "tota l'accessibilitat" perquè la vacunació "en cap cas es pare" pel temporal i que "no es perda cap residència per falta d'accés".

FAKE NEWS

El cap del Consell ha lamentat que durant aquests dies sorgisquen 'fake news' (notícies falses) que, al seu judici, "afecten el trasllat de la situació" sanitària i social. Per això, ha demanat a la ciutadania que "crega als mitjans de comunicació solvents i la informació oficial".

La Generalitat Valenciana ha desmentit aquest diumenge una faula que circula per les xarxes socials sobre un confinament domiciliari de la Comunitat Valenciana. "No va a haver-hi de hui per a demà cap confinament o noves mesures", ha remarcat, al mateix temps que ha afegit: "És fonamental entendre que les mesures tenen un recorregut i veurem com som capaços de complir aquelles que estan vigents".

Finalment, ha lamentat que qualsevol soroll "representa una dificultat en l'objectiu comú, que és superar la pandèmia". En aquesta línia, ha subratllat que és fonamental "fer cas a les autoritats" i ha insistit que "no és el moment de desplaçar-se per a veure la neu, perquè compliquen els treballs de conservació de carreteres".

Destacats