Eva Ortiz: "Les promeses de Puig són una cortina de fum per a tapar la seua inacció"

La secretària general del PPCV recorda que "ningú creu a Puig, ni tan sols la seua vicepresidenta Oltra, perquè aquest és el seté pla diferent que presenta des d'abril"

Guardar

Eva Ortiz en ficus
Eva Ortiz en ficus

La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, ha assenyalat que l'estratègia valenciana de recuperació presentada avui per Puig "és un altre Ximofake, una estafa als valencians que ja no es creuen res del que diga Puig amb els seus Ximoanuncios, ni tan sols la seua vicepresidenta Oltra".

La diputada popular ha recordat que amb el d'avui "ja són set plans diferents de recuperació presentats per Puig des del mes d'abril, amb xifres diferents i previsions diferents i fins i tot contradictòries segons el moment. En realitat, veiem que Puig tot ho fia a la gestió i arribada d'uns fons europeus en el futur dels quals no se sap si arribaran".

"Cada vegada que Puig promet alguna cosa -ha afegit- els valencians tremolem perquè sabem que només ho fa per a guanyar temps. Els plans de Puig són una cortina de fum per a tapar la seua inacció. La realitat és que no hi ha diferents projectes ni plans sinó que sempre és el mateix. En realitat crea falses expectatives. Això de Puig amb els fons europeus són més que Ximoanuncios, són Ximofakes. Ningú li creu a hores d'ara".

Eva Ortiz ha indicat que "l'única cosa certa és que Puig segueix sense tenir un pla per a frenar el virus i no té cap previsió concreta per als autònoms, ni per a les pimes valencianes, ni per al turisme, ni per als hostalers als quals ha abandonat i ni tan sols rep als empresaris de l'oci nocturn o als sanitaris farts de tanta incompetència".

Finalment, la diputada ha manifestat que "els valencians estem saturats de tants anuncis de futur però cap present, de tanta mentida i tant màrqueting buit. Amb els anuncis no és per a la COVID-19. Ahir vam registrar en la Comunitat Valenciana el major nombre de morts en la segona ona i, mentrestant, Puig segueix instal·lat en l'autocomplaença. Si invertís a lluitar contra el virus el mateix que es dedica a realitzar anuncis, segurament una mica més hauríem guanyat. Del que no parla, i això sí que és una realitat, és de la seua pujada de sou en 2021 o de l'augment d'impostos. Aquest és l'únic pla del qual no es fa una foto".

Destacats