Enric Morera continuarà coordinant el Grup sobre Diversitat Cultural i Lingüística de CALRE

Guardar

morera_calre
morera_calre

El president de les Corts, Enric Morera, ha participat aquest dilluns en el Comité Permanent i l'Assemblea de la Conferència de les Assemblees Legislatives Regionals d'Europa (CALRE). Per a 2020, s'han renovat els grups de treball i Morera continuarà coordinant el de Diversitat Cultural i Lingüística a Europa.

En aquestes reunions s'ha triat al representant del Parlament de Canàries, Gustavo Matos, com a president d'aquest òrgan internacional. La jornada de treball, a Brussel·les, ha començat amb la salutació de la presidenta de CALRE i de l'Assemblea Legislativa de la Regió d'Ombria, Donatella Porzi. "És el moment de passar el relleu", ha dit, després del que ha pres la paraula Gustavo Matos.

Per a 2020 s'han renovat els grups de treball i Morera continuarà coordinant el de diversitat cultural i lingüística a Europa, treball que va començar en 2017 en l'assemblea de Sevilla i que va ser ratificat i renovat a les Açores l'any passat.

En la declaració aprovada per la CALRE es posa de manifest la voluntat dels parlaments regionals per a la construcció de la Unió Europea des de les autonomies i regions.

Arxivat a:

Destacats