En Marea reconeix estar "en contacte permanent" amb l'"entorn" de Compromís i Més Madrid

Guardar

enMarea
enMarea

El portaveu d'En Marea, Luís Villares, ha reconegut que estan "en contacte permanent" amb l'"entorn" de Compromís i Més Madrid per a explorar la possibilitat de segellar una aliança de cara a les eleccions generals del pròxim 10 de novembre.

En declaracions a la Cadena SER recollides per Europa Press, Villares assegura que l'acord aprovat dissabte passat per l'adreça d'En Marea "permet" entaular "un diàleg amb altres forces progressistes de l'Estat" que compartisquen una "agenda social i democràtica" que pose el focus "en programa i pressupostos i no en butaques i simpaties".

Uns 'mínims' dins dels quals, segons Villares, entren tant el projecte que lidera Íñigo Errejón com els valencians Compromís, la direcció dels quals s'inclina per una aliança amb Més Madrid.

Qüestionat sobre si existeixen converses amb aquestes forces per a sumar a l'aliança a En Marea --convertit en projecte polític en solitari des de començaments d'anys després de la seua ruptura amb Podemos, IU i Anova--; el magistrat en excedència afirma que mantenen contactes amb totes dues formacions.

"Estem en contacte permanent amb tot l'entorn d'uns i d'uns altres per a buscar com articular aquest diàleg", ha assenyalat Villares.

Arxivat a:

Destacats