El sindicat STEPV insisteix que la tornada a escola siga el dia 11 "com a molt prompte" davant l'increment de contagis

Guardar

aula infantil ep
aula infantil ep

El sindicat STEPV ha tornat aquest dilluns a reclamar que l'inici de l'activitat lectiva en els centres es pospose al pròxim dilluns 11 de gener "com a molt prompte", una petició que ja va formular el 18 de desembre davant l'increment de contagis per coronavirus, que s'ha mostrat "imparable" en el mes de desembre passat i davant una previsió que indica que serà "encara major" després de les vacances de Nadal.

Sobre aquest tema, ha assenyalat en un comunicat que aquesta situació "aconsella no reprendre l'activitat lectiva el dia 7 de gener, com està previst, sinó, en tot cas, dilluns 11 de gener com molt aviat". De fet, ha recordat que altres comunitats així ho han fet mentre que diversos països europeus han tancat les escoles durant les dues setmanes següents després de les festes de Nadal.

Per això, STEPV ha insistit que la Generalitat adopte ja aquesta mesura perquè les famílies "es puguen organitzar amb temps i no hagen d'estar amb la incertesa de prendre aquesta decisió, o no, a última hora".

Destacats