El PSPV qualifica de "lamentable" que Bonig "faça ús partidista amb el patiment de la Vega Baixa"

Guardar

lluvias_vega_baja
lluvias_vega_baja

El diputat en Les Corts i secretari general del PSPV-PSOE a la Vega Baixa, Manuel Pineda, ha qualificat de "lamentable" que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, "faça ús partidista amb el sofriment dels veïns i veïnes de la Vega Baixa (Alacant) després del temporal".

Així s'ha manifestat aquest diumenge el dirigent socialista, després que aquest dissabte Bonig enlletgira al 'president' de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que el Consell no aprovara en el ple d'aquest divendres ajudes per a la Vega Baixa --com sí que es va fer en l'anterior reunió del govern valencià-- i li ha exigit "més fets i menys paraules".

Pineda ha destacat que "fins al propi president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, desmenteix a Isabel Bonig en assegurar en una entrevista que la resposta de la Generalitat davant aquest episodi ha sigut bona i s'ha treballat de forma coordinada entre les institucions".

"Bonig s'ha quedat sola utilitzant políticament el drama de moltes persones", ha afegit, abans de lamentar que la presidenta del PPCV "ha comparat de forma mesquina i mesquina la gestió dels alcaldes del PP i els alcaldes socialistes de les comarques després de les inundacions".

En aqueix sentit, ha posat en valor "el treball realitzat per l'alcalde socialista de Benferri, així com de la resta d'alcaldes socialistes de la Vega Baixa". A més, Pineda ha titllat d'"impecable" l'acció del Consell i del 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, qui, ha destacat, "es va traslladar des del primer moment a la zona".

El secretari general del PSPV-PSOE a la Vega Baixa, i els alcaldes i alcaldesses socialistes dels municipis de Rojals, San Isidro, Benferri, Dolores, Catral, San Miguel, Guardamar, Rafal, Montesinos, Sant Fulgenci, Algorfa i Xacarella i els portaveus en el Govern de la Granja de Rocamora i Daia Nueva, han lamentat que Bonig "haja vingut a la Vega Baixa a dividir i a assenyalar la gestió dels alcaldes". "Per als socialistes és fonamental estar tots units davant una catàstrofe així per a recompondre els nostres pobles", ha subratllat Pineda.

El també diputat en Les Corts Valencianes ha incidit que la presidenta dels 'populars' valencians "ha utilitzat el pitjor escenari possible", i per això ha assenyalat que "la Vega Baixa no la necessita". "És millor que es quede a València", ha apuntat.

"Bonig està allunyada de la realitat: la catàstrofe no entén de color polític", ha conclòs.

Destacats