El PSPV-PSOE ret homenatge a Agustí Navarro, "una persona que sempre va portar els valors i el projecte socialista en el cor"

El president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, ha definit l'homenatge a Agustí Navarro com "un acte d'amistat i d'alegria per haver-li conegut i haver treballat amb ell"

Guardar

Ximo Puig homenatja el que fora alcalde de Benidorm, Agustí Navarro
Ximo Puig homenatja el que fora alcalde de Benidorm, Agustí Navarro

El PSPV-PSOE va retre homenatge aquest dijous a la vesprada al qual fora alcalde de Benidorm, Agustí Navarro, mort el mes de febrer passat. L'acte, emmarcat dins de la programació del 14 Congrés que se celebra aquest cap de setmana a Benidorm, va comptar amb la participació del president i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el secretari general dels socialistes de Benidorm, Rubén Martínez, la portaveu adjunta del Grup Municipal de l'Ajuntament de Benidorm, Cristina Escoda, el vicepresident de les Festes Majors Patronals de la localitat, José Rostoll i Llavor Orozco, representant veïnal.

"Agustí va ser una persona que sempre va estar al costat de Benidorm i que sempre va portar els valors i el projecte socialista de majories en el cor", va afirmar el president Ximo Puig i destacava que "aquest és un acte d'amistat i d'alegria per haver-li conegut i haver treballat amb ell". "Agustí va ser un gran convidat a la vida que amb el seu treball, allunyat de sectarismes, ha deixat un Benidorm i un món millor del que el que es va trobar, i a això és al que hem d'aspirar", va apuntar Ximo Puig.

Per part seua, el secretari general del PSPV-PSOE de Benidorm, Rubén Martínez, recordava a Agustí com "un alcalde que sempre va tindre clar que havia de fer una gestió en pro dels quals més ho necessitaven i contribuir a generar igualtat d'oportunitats". A més, Martínez agraïa al partit l'organització de l'acte i ha celebrat que "hui els companys, la societat civil i tota la comarca a la qual tant va voler i per la qual va lluitar" li reta homenatge.

En la mateixa línia, la portaveu adjunta del Grup Municipal de l'Ajuntament de Benidorm, Cristina Escoda, recordava a l'exalcalde com una persona "optimista, sempre amb predisposició a voler ajudar i deixar-se la pell en allò en què de veritat volia". "Hui el PSPV-PSOE està reconeixent el treball que Agustí ha fet pel nostre partit" afirmava.

Finalment, el vicepresident de les Festes Majors Patronals de la localitat, José Rostoll i la representant veïnal, Llavor Orozco, es van sumar als missatges de record per a Agustí Navarro agraint la seua "implicació en el desenvolupament de la ciutat".

Arxivat a:

Destacats