El president Puig farà una declaració institucional a les 14h

Les paraules del president, a les portes de Nadal, aniran en línia de demanar prudència

Guardar

4A8A0943
4A8A0943

El president de la Generalitat, Ximo Puig, farà una declaració institucional a les 14h d'aquest migdia a tots els canals institucionals de la Generalitat així com a través de les xarxes socials oficials del mateix president així com de la Generalitat.

Aquest missatge del president s'encara amb la proximitat de les dates nadalenques i busquen conscienciar a la ciutadania que siga responsable així com demanar prudència en aquestes festes. De la mateixa manera, sembla que, a més, el president fa aquesta compareixença pública per tal de recordar que demà entren en vigor les noves restriccions acordades pel Consell i que s'aplicaran durant les festes de Nadal fins al pròxim 15 de gener.

Entre les noves restriccions podem trobar en primer lloc, les reunions ja no podran congregar a 10 persones, sinó a 6, tal com ha assenyalat el cap del Consell, Ximo Puig, que ha reiterat que les persones que es reunisquen durant les festes nadalenques no hauran de ser de més de dos nuclis familiars amb l'objectiu de reduir al màxim la possibilitat de contagi i la seua transmissió.

Respecte al toc de queda, la Generalitat ha anunciat que l'avança a les 23 hores, excepte el 24 i 31 de desembre que es permetrà la mobilitat nocturna fins a les 00 h. D'altra banda, el president Puig, ha afirmat que el confinament perimetral, aplicat fins al 15 de gener, es reforçarà amb els cossos i forces de seguretat de l'estat i que només es permetrà l'entrada de persones residents i empadronades en el territori valencià. D'aquesta manera, es posa punt final a la polèmica i al dubte quant als afins, ja que a la Comunitat Valenciana només podran entrar les persones que residisquen en ella.

Arxivat a:

Destacats