El PPCV critica als partits d'esquerra la seua postura sobre els peatges: "Abans clamaven i hui callen davant el seu anunciat retorn"

Guardar

El diputat del PP Miguel Barrachina
El diputat del PP Miguel Barrachina

El portaveu d'infraestructures del Grup Popular en Les Corts Valencianes, Miguel Barrachina, ha enlletgit a les formacions d'esquerra la seua postura sobre els peatges: "Abans clamaven i hui callen davant el seu retorn, com ja ha anunciat Pedro Sánchez".

Barrachina, en un comunicat, ha apuntat que el Govern "ja ha remés a Brussel·les el seu compromís de posar peatges en les autovies, de tarifar pel seu ús com ha assenyalat la nova ministra, qui ha fixat aquest mateix mes com a data per a començar a posar-los".

El diputat 'popular' ha criticat que "els mateixos alcaldes d'esquerres que fa quatre anys lluïen pancartes contra el peatge de les autopistes ara callen davant la possibilitat de la seua volta". "Els valencians pagaran peatges i els socialistes, Compromís i Podemos ara guardaran silenci", ha lamentat.

El portaveu del Grup Popular ha considerat que les formacions d'esquerra "no han sigut capaces de dir no als peatges en Les Corts". "Ara sembla que aquest nou impost a la circulació és enormement progressista i una taxa als rics i no una cosa regressiva. Són una perpètua contradicció", ha postil·lat.

Finalment, Barrachina ha insistit que el PPCV demana que no es pague en les autovies ni en l'accés a les grans ciutats: "És discriminatori, beneficia als rics i propiciarà més accidents, perquè el tràfic de les persones humils es desplaçarà i es buscaran vies secundàries alternatives amb pitjor seguretat. Tampoc sembla el moment econòmic més adequat per a posar-lo en marxa, amb la major inflació dels últims trenta anys, amb l'augment del 6 % de la cistella de la compra".

Arxivat a:

Destacats