El PPCV denuncia que Puig s'ha apujat el sou un 7,25% des que governa

Titlla de "vergonya" que el 'president' es puge els seus honoraris un 2% quan molts valencians fan cues per a poder menjar

Guardar

ppcv
ppcv

El portaveu d'Economia del Grup Parlamentari popular (GPP) i sotssecretari regional del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Rubén Ibáñez, ha denunciat hui que "en plena segona ona coneixem que el Govern del Botànic liderat pel president Ximo Puig, fa cinc anys consecutius que s'apuja el sou, fins a un total del 7,25% respecte a les xifres de 2015, any en què un govern del Partit Popular va acordar baixar-l'hi".

Així, ha advertit que hui el Botànic "ni compleix objectius de dèficit ni s'abaixa el sou, tot el contrari, incompleix d'objectius de dèficit i damunt s'apuja el sou" i a més, crida poderosament l'atenció que un dels seus socis, Podem, proteste davant la pujada de sou de 2021 del 0,9%, i calle davant la pujada del 2% que acaba de realitzar-se. És una actitud hipòcrita".

Per a Rubén Ibáñez, "és un contrasentit que Podem calle quan Ximo Puig ha aprovat apujar-se el sou el doble de la quantitat per la qual protesten".

Per al també sotssecretari regional del PPCV, "és una autèntica vergonya que en moments de crisi econòmica, on les empreses i els autònoms estan tancant, on la gent fa cua per a obtenir aliments el Govern de Puig siga tan insensible i no sols no haja tingut un sol gest durant tota la pandèmia sinó que ara, a més, s'apuge el sou quan els valencians no poden arribar a fi de mes".

Destacats