El PPCV demana un "congrés extraordinari i urgent" per a "tancar aquesta crisi com més prompte millor"

Guardar

La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Maria José Catalá, i el president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón
La portaveu del PP a l'Ajuntament de València, Maria José Catalá, i el president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón

Les estructures del PPCV han demanat un "congrés extraordinari i urgent" per a "tancar aquesta crisi com més prompte millor" i han apostat per "donar veu als militants" per a "marcar lideratges forts que porten al PP al Govern d'Espanya i que contribuïsquen al canvi pel qual estem treballant en la Comunitat Valenciana".

Així ho expressen en un comunicat conjunt emés pel PP de la Comunitat Valenciana i les tres estructures provincials de Castelló, València i Alacant. "En els últims dies, la direcció del PPCV ha treballat perquè la crisi oberta en el si del PP es tancara al més prompte possible", han assegurat.

"Hem escoltat els nostres afiliats i hem comprovat que les seues exigències d'una ràpida solució al problema generat coincideixen completament amb la voluntat de la direcció del PPCV", han agregat.

De fet, mantenen que el PPCV "ha sigut i és un partit amb vocació de Govern, un partit compromés amb la Comunitat Valenciana, compromés amb les reivindicacions de la nostra terra i amb el projecte comú d'Espanya" i que "sempre ha treballat sense descans i de manera lleial amb el projecte nacional que representa el Partit Popular" i continuaran "fent-lo".

Arxivat a:

Destacats