El PPCV demana un bo esportiu per a ajudar a gimnasos i centres esportius

El bo cobriria 200 euros d'ajuda per persona i any a partir de setembre en els centres adscrits

Guardar

paiporta-gimnasio
paiporta-gimnasio

El Grup Popular a les Corts ha demanat posar en marxa un bo esportiu, dotat amb deu milions d'euros, per a ajudar al sector dels centres esportius i gimnasos.

El portaveu d'Esports del GPP, Luis Martínez, ha explicat que aquesta proposta "demana que aquest bo esportiu cobrisca un màxim de 200 d'euros d'ajuda per persona i any a partir de setembre en aquells centres adscrits a aquest pla".

Martínez ha assenyalat que l'activitat física i l'esport "s'han vist afectats no sols en l'àmbit individual per les limitacions d'accés a instal·lacions esportives, restriccions horàries i perimetració, sinó també en l'aspecte econòmic i empresarial. Molts centres esportius i gimnasos han hagut de tancar i la resta s'han vist molt afectats amb milers de treballadors del sector que han passat als ERTO, dels quals encara queden un percentatge alt en la situació".

El portaveu popular ha assenyalat que abans de la pandèmia "més de mig milió de valencians eren usuaris de gimnasos i centres esportius diàriament". "Avui, més de la meitat han deixat d'assistir a gimnasos. Si l'administració ha implantat les restriccions també ha de ser l'administració la que secunde i done solucions al sector. Per tot això, per raons econòmiques, però també per raons de salut per a la societat és important i imprescindible ajudar a la reactivació del sector després del càstig i sofriment de la pandèmia".

"L'objectiu d'aquest bo esportiu -ha continuat- és tornar a fidelitzar a les persones que utilitzaven les instal·lacions i que per por del contagi van deixar d'assistir a aquestes. Per tant, els beneficiaris serien aquells que utilitzaren la modalitat d'inscripció anual com a usuari de la instal·lació".

Arxivat a:

Destacats