El PPCV demana al tripartit que "deixe de prendre el pèl" als ciutadans

A més, convida al Consell a "fer autocrítica pels seus incompliments"

Guardar

El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, José Antonio Rovira
El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, José Antonio Rovira

El portaveu adjunt del Grup Popular en Les Corts, José Antonio Rovira, ha exigit hui al tripartit valencià que "deixe de prendre el pèl" als ciutadans, al mateix temps que li ha convidat que faça "autocrítica" pels seus incompliments.

Rovira s'ha pronunciat així en relació al 'Seminari' que el Govern de Puig ha celebrat des del divendres a la província d'Alacant. "Aquestes reunions només serveixen per a l'autobombo i els ximoanuncis", ha manifestat.

El diputat ha titllat de "burla" que el tripartit done per compliments el 89% dels objectius de la legislatura. "És absurd i una aixecada de camisa. Amb la sanitat dessagnant-se, amb les polítiques socials qüestionades pels tribunals de manera reiterada, sense avanços en rodalia o en finançament autonòmic com es pot dir que els objectius estan complits? O no tenien objectius o donen per compliment que amb el seu Govern la Comunitat Valenciana pot anar a pitjor", ha assenyalat.

"Traure pit d'una suposada gestió en la mateixa setmana en què el Consell ha rebut noves garrotades judicials per desprotegir al personal sanitari i pels abusos a una menor tutelada és el súmmum del cinisme", ha manifestat Rovira. El portaveu adjunt del GPP ha assenyalat que aquesta trobada "hauria d'haver servit per a parlar del desgovern, de l'abandó dels joves, de les traves burocràtiques, de l'infern fiscal al qual se sotmet a la Comunitat i de l'eixida d'Oltra com a vicepresidenta".

Arxivat a:

Destacats