El PP reclama un increment de la vigilància policial L´Eixample després de l'onada de robatoris i assalts en habitatges denunciada pels veïns

El Grup Popular presentarà diverses iniciatives a les comissions informatives i al Ple de l'Ajuntament per a reclamar que es reforce la presència policial en aquest districte, així com perquè s'incremente també la neteja viària i la poda de l'arbratge dels carrers i jardins.

Guardar

23-11-2020 MJ Catala reunión Eixample
23-11-2020 MJ Catala reunión Eixample

La portaveu del Grup Popular, María José Catalá, i el senador del PPCV, Fernando de Rosa, s'han reunit aquest matí amb veïns dels barris del districte de l´Eixample per a conéixer de primera mà els problemes d'inseguretat ciutadana i robatoris a l'interior de domicilis que s'han produït en les últimes setmanes.

Els veïns han traslladat als populars "la seua preocupació i inquietud" per l'escassa presència policial als carrers d'aquest districte de la ciutat i els han explicat que s'han mobilitzat a través d'un grup de WhatsApp i les Xarxes Socials per a alertar i previndre davant situacions d'inseguretat ciutadana.

Catalá ha anunciat als veïns que "el Grup Popular presentarà diverses iniciatives a les comissions informatives i al Ple per a reclamar que es reforce la presència policial en aquest districte, així com perquè s'incremente també neteja viària i la poda de l'arbratge dels carrers i jardins".

Els veïns han manifestat "sentir-se abandonats per l'Ajuntament" i han denunciat que a més dels robatoris recents en habitatges el districte de l'Eixample, i l'assalt d'uns menors al jardí del Túria, pateix també la falta de neteja i poda de l'arbratge dels carrers del districte.

Catalá ja va sol·licitar a la delegada del govern, en una recent reunió, un increment de la presència de la Policia Nacional en els barris de la ciutat en els quals s'estava registrant augments preocupants de la delinqüència. Sobre aquest tema, el senat Fernando de Rosa els ha traslladat que preguntara al Senat i en el Congrés sobre els índexs delinqüencials de València" La portaveu popular ha insistit que Ribó i el PSPV potencien de nou el model policial de la Policia de Barri.

La falta de presència policial en la zona ha provocat que els veïns hagen creat grups de whatsapp per a alertar-se els uns als altres sobre qualsevol incidència, "la qual cosa és molt preocupant perquè posa de manifest que aquesta inseguretat està alterant la tranquil·litat i el benestar d'aquests barris":

María José Catalá, ha reiterat l'important treball que realitzen les Forces i Cossos de Seguretat, "però és necessari dotar-los de més efectius i mitjans, tant per part del Ministeri d'Interior com de l'Ajuntament de València".

Destacats