El PP finalitza la primera setmana de celebració de congressos locals amb l'elecció de 28 presidents

Guardar

fotonoticia_20210228154234_1920
fotonoticia_20210228154234_1920

El PP de la província de València ha finalitzat aquest diumenge la primera setmana de celebració de congressos locals, que ha suposat l'elecció de 28 presidents dels 265 que s'han de sotmetre a votació fins al pròxim estiu.

Aquest període congressual, impulsat pel president provincial, Vicente Mompó, com a "part fonamental" dels seus compromisos programàtics, ha transcorregut amb "absoluta normalitat" i baix "estrictes" mesures de seguretat, ha indicat el PP en un comunicat.

Tots els congressos locals celebrats fins a hui han optat per la fórmula presencial i en aquesta primera fase, que es desenvoluparà fins al 28 de març, tindran lloc gairebé un altre centenar d'eleccions, al marge de les citades 28 de la present setmana.

Mompó ha acompanyat a bona part dels triats durant la celebració dels congressos d'aquesta setmana i els ha agraït "la seua implicació en la construcció d'un projecte sòlid com és el del PP", que, al seu judici, "té en el treball pels ciutadans i la millora de les seues condicions de vida el seu únic objectiu".

El president provincial ha valorat la "demostració de sensatesa" dels militants del partit, els qui "han seguit l'estricte protocol de celebració dels congressos per a emmotllar-se a les actuals condicions sanitàries que viu el nostre país".

Aquesta arrencada de la fase congressual en el PP de la província de València "ha permés consolidar estructures que, per diverses conjuntures, portaven gairebé nou anys sense sotmetre's a la validació de nous projectes emergents, reeleccions i consolidació de lideratges".

Per a Mompó, el "més important" és que, amb aquests congressos locals, el PP "compleix amb el mandat de cuidar les seues àmplies estructures i atendre el fet de sentir de les seues bases que són la corretja de transmissió en els municipis dels seus principals postulats en defensa dels ciutadans".

"Enfortir i actualitzar l'estructures locals resulta indispensable per a poder encarar amb unitat i fortalesa les pròximes cites electorals on el Partit Popular de la província de València té posades grans esperances en la recuperació del govern en institucions locals i provincials", ha manifestat.

Mompó ha afirmat que, des d'aquests governs, el PP "podrà aplicar les polítiques que impulsaran, com sempre ho han fet, a una recuperació econòmica i social que s'antulla urgent enfront de la inacció, el desgast i el sectarisme que practiquen els partits d'esquerra".

NOVES DIRECCIONS

Fins a hui, la població d'Alzira és la més gran de totes en les quals el PP ha elegit a una nova direcció local. En aquest cas, serà José Andrés qui ocupe la presidència local en una de les agrupacions que es troba entre les deu més nombroses de la província. També s'ha celebrat el congrés de Xulilla, on Vicente Polo ha estat elegit president; El Perelló, on s'ha imposat Juan Botella; Xelva, en el qual ha guanyat Sergio Martínez; o Calles que ha elegit com a presidenta local a Mónica Castellote.

Per part seua, el coordinador territorial del PP de la província de València i diputat provincial, Avelino Mascarell, ha "deixat pas" en la presidència local de Xeraco a Bernardino Pellicer i "se centrarà així en qüestions orgàniques" i serà l'"enllaç directe entre les comarques i el president provincial". José Juan Mascarell en Almisserat o Sebastián Mahiques a Simat de la Valldigna són uns altres dels triats durant aquesta setmana.

A més, Laura Chulià ha revalidat la confiança del PP de Benetússer, al capdavant del que seguirà en els pròxims anys, mentre que Ximo Segarra, diputat provincial i que a més encapçala el Consell Assessor del president en el PP provincial, repeteix al capdavant del partit a Benaguasil, localitat de la qual és alcalde amb la seua "llarga i reeixida trajectòria".

A Vilamarxant és el coordinador comarcal de Camp de Túria i alcalde del municipi, Héctor Troyano, qui encapçala la direcció local; igual que a Figueroles de Domenyo, on repeteix el coordinador comarcal de la Regió muntanyenca, Melanio Esteban. María Jesús García Frigols, per part seua, ha estat elegida presidenta local d'Estubeny; Salvador Ferrer s'ha imposat en l'elecció de Carcaixent; Joaquín Crespín en Sumacarcer i Tamara Cantó a Catadau.

A Serra, la nova presidenta local és Rosario Martínez; Teresa Benavent dirigirà la junta local de Llutxent, igual que farà Susana Navarro a Bellús. Al costat d'elles, també es converteixen en presidents locals Jorge Escrivá a Rugat i Jaime Soler a Aielo de Rugat.

Miguel Marín encapçala al PP d'Anna; Esteban Vidal liderarà la direcció local de Guadassèquies i Jorge Castelló la de Montixelvo. Finalment, Juan Antonio Díaz encapçalarà la de Dosaigües; Pedro Cañete presidirà a Xestalgar i Gaspar Pérez a Font d'En Carrós.

Arxivat a:

Destacats