El PP denuncia que Puig pretén aprovar "una nova retallada de 500 milions d'euros" en Sanitat

Guardar

sanidad_archivo
sanidad_archivo

El regidor del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Juan Carlos Redondo, ha criticat que el president de la Generalitat, Ximo Puig, durà a terme "una nova retallada de 500 milions d'euros que aprovarà aquest mes de setembre" en la sanitat pública valenciana.

Redondo ha qualificat de "molt greus" les declaracions de Puig en les quals, el divendres de la setmana passada, assegurava que la falta de Govern central li està costant a la Comunitat Valenciana "prop de 1.000 milions" d'euros, una situació que el 'president' no vol que es traduïsca en "cap retallada" en l'estat de benestar encara que "en les pròximes setmanes haurem d'adoptar algun tipus de decisió".

L'edil 'popular' ha assenyalat que Puig "reconeixia obertament" que el Consell "comptarà enguany amb menys pressupost" degut a l'absència de govern a Madrid, "la qual cosa repercutirà en menys inversió per a la ciutat de Castelló", ha assenyalat el PP en un comunicat.

Redondo ha afirmat que el PP ha demanat "revertir les retallades que castiguen a la sanitat pública" i que Puig ha "respost" a les seues reclamacions amb una "retallada" de 500 milions d'euros que "aprovarà al setembre".

El regidor ha insistit en la necessitat de "revertir les retallades que castiguen als usuaris de la sanitat pública, que condemnen als pacients castellonencs a llargues i desesperants llistes d'espera, al col·lapse en els serveis d'urgència i a retards excessius en les consultes d'atenció primària i d'especialistes, entre altres".

Redondo ha remarcat que "l'asfíxia financera, a la qual acostuma el govern autonòmic sense que des de Castelló l'alcaldessa alce la veu, no solament permetrà que la Comunitat siga l'autonomia pitjor finançada de tota Espanya, sinó que dins de la Comunitat, Castelló tornarà a estar per darrere de València i Alacant en matèria d'inversions".

En aqueix sentit, el PP ha lamentat que mentre el mes d'agost ha generat "males notícies" que fan que la ciutat de Castelló "retrocedisca, Amparo Marco i els seus socis de govern, Compromís i Podemos, segueixen de vacances aliens a tota la problemàtica que afecta de ple al dia a dia dels castellonencs".

Arxivat a:

Destacats